Etusivulle

Arkkitehtitoimisto AJAK Oy


Arkkitehtitoimisto AJAK Oy on helsinkiläinen arkkitehtitoimisto, joka on perustettu vuonna 2000. Arkkitehdit ja toimiston osakkaat Adalbert Aapola ja Jarkko Kettunen omaavat lähes 20 vuoden työkokemuksen erilaisista suunnitteluprojekteista. Arkkitehtitoimistollamme on laajasta kokemusta alue-, kaupunki- ja arkkitehtisuunnittelusta; sekä julkisesta että asuinrakentamisesta. Toimistomme on profiloitunut uusien ekologisten asuinrakennusten ja asuinalueiden suunnitteluun sekä keskusta-alueiden kehittämiseen. Toimistomme merkittävimmät vahvuudet ovat idearikkaus, laadukas työ sekä luotettavuus yhteistyökumppanina. Toimiston vahvuuteen kuuluu 10-15 hengen nuorekas ja energinen suunnittelutiimi.

Arkkitehtitoimisto AJAK on saanut 15 kilpailuvoittoa sekä yhteensä 27 palkintoa kansallisista ja kansainvälisistä arkkitehtikilpailuista sekä laatinut viime vuosina toistakymmentä koko kaupungin keskustan käsittävää suunnitelmaa sekä lukuisia muita merkittäviä alue- ja arkkitehtisuunnitelmia.


HENKILÖT:

Adalbert Aapola Adalbert Aapola (arkkitehti, osakas) Jarkko Kettunen Jarkko Kettunen (arkkitehti, osakas) Juuso Horelli Juuso Horelli (arkkit.yo) Severi Hellstén Severi Hellstén (arkkit.yo) Tomas Hartman Tomas Hartman (arkkit.yo) Toni Lahti Toni Lahti (arkkit.yo) Kristian Kere Kristian Kere (arkkit.yo)

Jenni Salomaa Jenni Salomaa (arkkit.yo) Henrik Ilvesmäki Henrik Ilvesmäki (arkkit.yo) Susanna Virolainen Susanna Virolainen (arkkit.yo) Lassi Luotonen Lassi Luotonen (arkkit.yo) Taru Lindberg Taru Lindberg (arkkit.yo)Arkkitehtitoimisto AJAK Oy:

ADALBERT AAPOLA
arkkitehti

gsm: 044-5281097
adalbert@ajak.fi

JARKKO KETTUNEN
arkkitehti

gsm: 044-5313160
jarkko.kettunen@ajak.fi
Paciuksenkaari 19 työtila 1, 00270 Helsinki
ajak@ajak.fi

KAIKKI PROJEKTIT ETUSIVULLE